Laden...

Beenmerg Duchess Aardappels Met Gestoofde Runderwangen

Inhoudsopgave:

Ingrediënten:

Hertogin Aardappelen:

  • 24 (3-inch) gespleten mergbeenderen
  • 5 pond vastkokende aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
  • ¼ kopje peterselie
  • 6 elk eidooiers
  • Naar behoefte zout en peper
  • ¼ kopje gesmolten boter
  • ¼ kopje paneermeel, om te bestuiven

Rundvlees Wangen:

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 pond runderwangetjes, schoongemaakt, in kleine blokjes
  • 1 ½ pond kleine dobbelstenen mirepoix
  • 3 ons knoflook, fijngehakt
  • 1 pint rode wijn
  • 2 liter runderbouillon
  • ¼ kopje gehakte tijm
  • 3 elk laurierblaadjes
  • 2 eetlepels koosjer zout

Routebeschrijving:

  1. Voor de Duchess Aardappels: Verwarm de oven voor op 350 graden F.
  2. Leg de botten met de snijkant naar boven op een bakplaat en kook het merg in ongeveer 20 tot 25 minuten zacht en enigszins los van het bot.
  3. Kook ondertussen gezouten water voor de aardappelen en laat ze ongeveer 25 minuten zacht koken.
  4. Verwijder de mergbotten en houd apart. Giet de aardappelen af. Pureer tot een gladde massa. Koel af tot kamertemperatuur.
  5. Schep met een lepel het merg met de sappen eruit. Je zou ongeveer 1 pond moeten hebben. Voeg het toe aan de aardappelpuree.
  6. Spatel de peterselie en de eidooiers erdoor. Kruid met peper en zout. Doe de aardappelen in een spuitzak.
  7. Voor de Beef Cheeks: Verwarm de oven voor op 300 graden F.
  8. Verhit de olijfolie in een grote Nederlandse oven op middelhoog vuur. Voeg het rundvlees in porties toe en kook tot het bruin is, ongeveer 4 minuten per kant.
  9. Voeg de mirepoix toe; kook tot ze zacht zijn, ongeveer 20 minuten. Roer de knoflook erdoor en kook tot het geurig is, ongeveer 2 minuten.
  10. Schenk de bouillon en wijn in de Dutch Oven; aan de kook brengen. Leg een stuk bakpapier over het oppervlak. Dek af met een strak deksel. Laat op het fornuis sudderen of plaats in de oven gedurende 3 tot 4 uur. Voeg meer bouillon of rode wijn toe als je meer vloeistof nodig hebt.
  11. Om samen te stellen: Vul de lege botten met gestoofde runderwangetjes en bedek met doorgesluisde hertogin-aardappel. Bestrijk met de gesmolten boter en bestuif met paneermeel. Bak in een oven van 350 graden F tot het vlees een interne temperatuur van 165 graden F bereikt.

Opmerkingen van de chef:

De verhouding aardappel tot merg moet 4 delen vastkokende aardappel tot 1 deel merg zijn.

Hier zijn enkele gerelateerde berichten

In de veelzijdige culinaire wereld van vandaag heeft catering een prominente plek veroverd, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Of u nu een

Eikenhoning is al eeuwenlang een gewaardeerd natuurlijk product dat bekend staat om zijn unieke smaak en talloze gezondheidsvoordelen. In dit uitgebreide artikel zullen we diep

Als je aan patat denkt, welke saus komt dan als eerste in je gedachten op? Is het de romige, zachte mayonaise? Of is het de

Hakhoning en propolis zijn twee wonderen van de natuur, beide gewaardeerd om hun unieke voordelen voor de gezondheid. Ze zijn producten van de nijvere bij,

Vroeger was een bezoekje aan de slager dan misschien wel nog noodzakelijk om voldoende vlees in huis te hebben, maar tegenwoordig kan zelfs dát online. Een online slager bewijst dat

Voor de drukste mensen kan online broodjes bestellen een levensredder zijn. U kunt het overal en altijd doen – geen tijd meer verspillen met wachten

Zijn jij en je collega’s voornemens om gezellig met elkaar te gaan lunchen in de pauze? Dan is het bestellen van een heerlijke lunch natuurlijk

Voedingssupplementen kunnen voedingsstoffen die u mist aan uw dieet toevoegen. Er zijn veel redenen waarom u ze zou moeten nemen. Het kan zijn om u

Of u nu als bedrijf een bijeenkomst houdt, of als particulier een feest organiseert: de catering is een belangrijk onderdeel van veel evenementen. Als gastheer

Matcha wordt steeds bekender onder de mensen en er zijn veel winkels en café’s die matcha verkopen. Er bestaan zelfs café’s op de wereld die

De meeste mensen kijken niet verder dan de supermarkt als om kaas gaat. Oud, jong en belegen zijn de meest populaire kaassoorten. Deze vind je

Rookhout is een traditionele barbecue techniek die je niet snel zult tegenkomen. Rookhout is erg populair in Amerika en staat vooral bekend om zijn unieke

De barbecue staat aan en het vlees ligt klaar. Het zonnetje schijnt, je hebt je vrienden en familie om je heen en bent klaar om

Een goede catering in Drachten vinden is zo lastig nog niet. Die heb je namelijk bij deze al gevonden. Wat wij bieden zijn heerlijke maaltijden

Catering bestellen kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. U wilt namelijk de perfecte cateraar vinden voor uw event en dat begrijpen wij maar

Heeft u binnenkort catering nodig in Aalsmeer? Vanwegen een particulier feestje zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft? Of bent u verantwoordlijk voor het voorbereiden van